Op de televisie: Ridders van Gelre over revoluties

Aflevering Ridders van Gelre te bekijken via Uitzending gemist.

Maandagavond 17 oktober werd een leuke aflevering van Ridders van Gelre van Omroep Gelderland uitgezonden, over revoluties in Gelderland. Een luchtig gebracht, helder samengevat kijkje in de politieke strubbelingen van de 18e eeuw. Een echte aanrader. header_riddersvangelre

schermafdruk-2016-10-17-13-30-46

En dat zeg ik niet omdat ik er zelf in te zien en horen ben (van 6:25 tot 8:53), daar moet ik juist erg aan wennen… Maar het was een positieve nieuwe ervaring, met dank aan de programma-makers! Nu voor iedereen te bekijken via ‘Uitzending gemist’ op Omroep Gelderland.

Lees meer over mijn historische roman ‘Oproer tussen Maas en Waal’.

Een gedachte over “Op de televisie: Ridders van Gelre over revoluties

  1. Carry Knecht zegt:

    Leuk de verhalen, geschiedenis van vroeger tijden. Moedige mensen die voor hun rechten opkwamen. Mijn vader, erfgooier, zijn voorouders hebben Floris V verdedigt, daar kreeg mijn vader elk jaar nog een klein bedrag voor, mijn broers, de burgers, niet scharenden, werden afgekocht voor een somma van 5.000.- gulden. De meisjes kregen niets. Zo ging dat vroeger. De scharenden waren boeren. Leuk om te weten die zaken.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s