2x in actie voor Artsen zonder Grenzen deze week

Toevallig ben ik deze week 2 avonden actief voor Artsen zonder Grenzen.

Dinsdag 15 januari hou ik ’s avonds in Nijmegen een voordracht tijdens het Symposium Rampengeneeskunde (organisatie: Ko-raad ism KNMG District Groot-Gelre), over mijn werk in Kailahun, Sierra Leone tijdens de Ebola epidemie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

En woensdag 16 januari mag ik tijdens de ledenbijeenkomst van de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage in Renswoude een avond lang vertellen over Artsen zonder Grenzen, waarbij ik ook weer inzoom op mijn eigen ervaringen in Sierra Leone.

Ga naar homepage

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s