Bedankt Bart!

Sinds kort hebben alle Nederlandse projecten op Librivox een prachtige CD-cover – geeft een mooie uitstraling aan de audioboek-pagina, en is handig om te downloaden – je hebt gelijk een mooi CD-inlegboekje. Allemaal zijn ze gemaakt door Bart de Leeuw – nogmaals bedankt, Bart!

Voorbeeld:

Bart heeft ook nog wat anders gemaakt: een Nederlandse Librivox-boekenplank! Alle Nederlandstalige audioboeken van Librivox op 1 pagina. Dus zoek je nog een nieuw boek om naar te luisteren? Ga naar: http://librivox.nl/

NAGEKOMEN BERICHT (4 maart): Bart heeft me gecorrigeerd – niet alle CD covers zijn door hem gemaakt – Hokuspokus heeft er vijf gemaakt, en Kathryn Delaney twee, de rest is van Bart. Dat had ik helemaal niet in de gaten! Bedankt voor jullie werk ook, Hokuspokus en Kathryn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s